Buitenlands personeel voor verschillende sectoren.
Gespecialiseerd in zonnepanelen, voedingsindustrie, logistiek, bouw & industrie.

M Workforce is actief in diverse sectoren want door de vergrijzing van onze bevolking hebben we immers meer en meer mensen nodig buiten België en Nederland om de talrijke openstaande jobs in te vullen.


M Workforce ontwikkelt zich iedere dag verder om telkens de juiste profielen te vinden voor jouw bedrijf.
Ontdek jouw sector hier!

 
Green Energy.

Nood aan installateurs van zonnepanelen en/of elektriciens in onderaanneming? Wij zorgen voor de juiste energie!
buitenlands personeel zonnepanelenElektriciens in onderaanneming.

Onze techniekers plaatsen en sluiten omvormers en thuisbatterijen aan bij jouw installatie van zonnepanelen. Zij kunnen samen met een ploeg van installateurs van onszelf of van jouw eigen firma ingezet worden. Ze beschikken over een wagen en de nodige gereedschappen. Ook hier geldt: Jouw bedrijf levert de materialen en de instructies en wij doen de rest! 

Nood aan een elektricien voor het aansluiten van omvormers en/of batterijen? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!Food Industry.

Van het oogsten tot het verwerken en inpakken van de voeding of dranken die geproduceerd worden in België en Nederland, onze mensen zijn het juiste vlees in jouw kuip. 
buitenlands personeel voedingsindustrie


Logistics & Supply Chain.

Onze mensen vormen de missende schakel in jouw logistieke proces. Order pickers, heftruckchauffeurs, zelfs installateurs van magazijninrichtingen kunnen wij aanbieden. Zo loopt jouw logistiek proces op wieltjes.
Order pickers & heftruckchauffeurs.

Als order picker zorgen we dat de juiste producten klaar staan voor laden en nemen we inkomende goederen in ontvangst. We controleren de kwaliteit van de producten en houden het magazijn netjes en ordelijk. 

Onze heftruckchauffeurs staan in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

Ben je op zoek naar wat extra paar handen voor het laden en lossen? Contacteer M Workforce voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
buitenlands personeel logistiek


Building & Construction.

Ook in de bouw kunnen wij ons mannetje staan!
Het tekort aan materialen en bijhorende prijsstijgingen kunnen wij jammer genoeg niet oplossen. Maar wij kunnen wel helpen bij het verkleinen van het tekort aan personeel in de bouwsector. 

Ben je op zoek naar uitvoerders, handlangers of specialisten zoals schrijnwerkers, metselaars, stukadoors of andere profielen? Neem contact op met M Workforce en wij vinden voor jou de juiste mensen waar jij op kan bouwen!Industry.

Ondanks de hoge graad van mechanisering en automatisering in de industrie zijn er ook in deze sector nog heel wat handen nodig.
Denk maar aan operatoren en productiemedewerkers, maar ook aan techniekers zoals lassers en elektriciens.
buitenlands personeel industrieTechniekers.

Wij kunnen techniekers zoals lassers, elektriciens, monteurs enz. in jouw bedrijf inzetten voor verschillende processen. Heb je extra capaciteit nodig bij het uitvoeren van bepaalde technische werkzaamheden? 

Wij zoeken voor jou het juiste talent! Neem vandaag nog contact met ons op!